Even voorstellen!

Hoi! Mijn naam is Stephanie en ik ben het gezicht achter Stephanie van Vuuren Fotografie

Fotograferen is altijd al een hobby van mij geweest. In 2017 heb ik mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht en sindsdien heb ik mijn portfolio flink uitgebreid. In februari 2019 is Stephanie van Vuuren Fotografie officieel van start gegaan. Inmiddels heb ik op mijn zolder mijn eigen ministudio kunnen creëren! 

Ik hou me vooral bezig met portret-, product-, trouw- en natuurfotografie, maar ik vind het ook leuk om een keer een uitstapje te maken naar iets anders. Verder vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen; niet alleen op het gebied van fotografie, maar ook áchter de schermen, beter gezegd: het computerscherm. Zo volg ik op dit moment een cursus Grafische Vormgeving om ook het gebied van nabewerking en het maken van fotocontent bij te blijven.

Hoe ga ik te werk?

Wat ik belangrijk vind, is dat jij op je gemak bent tijdens het fotograferen. Ik denk graag met je mee in de mogelijkheden en alles is bespreekbaar. Ik fotografeer op locatie, bij je thuis, maar het is ook mogelijk om met max. 2 personen bij mij op zolder in de studio te komen fotograferen. Hier heb ik een studioset tot mijn beschikking.

Heb je vragen of een verzoek? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!